Kommentera gärna

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommentera gärna




offer är till för att visas


det är över nu
och dagsljuset förvandlar
mina drömmar till frånvarande
blickar mot väst
det var länge sedan du gick
härifrån och spåren
av din skepnad är borta
förutom ett silverstrå som
är gömt mellan några boksidor
där det går att läsa ord
skrivna med din handstil

"offer är till för att visas
för dem som alltid håller sin plats
längst bak i landskapen
du tror att kärleken är det avslutande
svaret på alla dina gåtor
fast jag har vetat i århundraden
att kärlek ska visas som svek
och att vi alla är offer
de sista timmarna"

vid molniga vägar vandrar du
lika vacker som en oändlig visa
mer ensam än vid tidsålderns början
jag vet att jag är glömd nu
bara ännu en flyktig minnesbild
i din ständiga sång av sorg
för alla dessa offer

 




Fri vers av kittyheartpink
Läst 607 gånger
Publicerad 2005-10-15 18:08



Bookmark and Share


    J. Lundbäck
baby du är fantastisk!

får alltid mina tårar att forsa likt dödafallet upp hos farmor och farfar.
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink