Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker hitta tillbaka till mitt eget språk


Stilla


stilla ligger havet

eller
viljan
i det självutplånande
extasens ickeexistens
som den där kvinnan;
Offer

gå hem i
hundfotspåren
till den vilande
inte älskande

hela vägen
bergstranden
från
1960-talets
sverige

stilla ligger

hela vägen

slår stenarna
på stranden i takt;

adjö, adjö




Fri vers av kittyheartpink
Läst 560 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 12:08



Bookmark and Share


  Just Emotions
jättebra skrivet...
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink