Kommentera gärna!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommentera gärna!




till en synderska


syster!

i de fjättrade länderna
kommer du ihåg
någonting alls

tornen som flyttades
längs de svarta nätterna
ungdomens hud
maskerad till kvinnlighet
och musiken
som sträckte sina fingrar
mot stjärnorna

möten inuti en värld
en annan du
en annan jag

syster!
du minns inte nu 

men;
röda ord mot himlavalvet
röda ord mot himlavalvet

Tänd elden!
skrek du
i tusen stämmor
på tusen språk
Låt allt brinna
för att sedan födas

till vår belåtenhet




Fri vers av kittyheartpink
Läst 818 gånger
Publicerad 2006-01-03 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink