Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker hitta tillbaka till mitt eget språk


Sommar

spårkratrar
av mänsklighet
i stadsparken
skratt och spelandet
förlöjligandet
av en annan glömd saxofon
ungdom och trumpeter
blåsande män
skär i andragenerationen

snart
är
det
över

passerat som
motorvägens plåtdjur
skulle varit mer
eller mindre

snarare

fiskmåsarnas seglande
över lämningarna
dyrkar
ett skratt
en handflata
genom luften
dyrkar
oss

detta arv




Fri vers av kittyheartpink
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-11-05 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink