Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fråga mig inte hur jag mår.



åter står jag här.
det här är min stad
det var här jag mötte dig.
hand i hand gick vi
tillsammans
längs dessa gator.

men min själ är trött
jag orkar inte längre gå
ensam
utan dig.

utan dig kommer jag
ingenstans.
det är alldeles för långt
till lyckan
och alldeles för högt
till Gud.




Fri vers av AneLa
Läst 602 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fiin
2009-11-17

  Björn Donobauer
Vackert diktat om svåra upplevelser. Tolkar jag dig rätt om jag säger att ensamheten är dubbel efter tvåsamhets slut?
Varm kram
B
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa