Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din verklighet.



kanske var hennes hår inte lika svart
hennes ögon lika slutna
hennes tunga lika otålig.

kanske var hennes rötter inte lika tunna
hennes vemod lika obefintligt
hennes lynne lika ivrigt.

kanske var hon inte lika dolsk
lika illvillig
lika ombytlig.

kanske var hon en skänk
en förnimmelse
en ingivelse.

kanske var hon en motgång
ett obehag
ännu en förnärmelse.

kanske var hon
bara
min verklighet.




Fri vers av AneLa
Läst 590 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-30 08:13



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Välkommen åter ibland oss... kändes som om min pulsåder låg tätt intill din för några ögonblick, under läsningen...
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa