Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på din förlåtelse.



ännu ett märke
på mitt ärrade bröst
efter alla hugg
som riktades mot min åstundan

ett straff för min välvilja
min böjelse

ett straff för min rädsla
min ängslan

öppna sår
med lidandets tråd slutna
sömmar
med blotta ögat synliga

jag följer dem med fingrarna
tyder skrifter
berättelser om svunnen kärlek
om misstro och lögner

berättelser om ihärdig längtan
om förlust och ånger

jag river i min bröstkorg
sliter i trådarna
erinrar mig själv om det förgångna
om blidhet och stolthet

erinrar mig själv om det förlorade
om felsteg och fall

och sakta lämnar tårarna sitt trygga bo
de far nedför utnötta stigar på min kind
och saltet svider
det tär på mitt inre

och jag våndas
i väntan på förståelse

och hjärtat vittrar
i väntan på din förlåtelse.




Fri vers av AneLa
Läst 618 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-11 10:49



Bookmark and Share


    moz
förlåt dig själv istället(bara min tanke).. Ursäkta privat kommentar. Men otroligt vacker text hur som helst!
2012-02-09

  Anton the poet
superbra! gillar slutet
2011-02-02

  F.
Du är fantastisk.
2011-01-11

  Bjarne Nordbö
Den river och sliter efter något den kanske aldrig får. Snyggt utformad, med ett sppråk du behärskar så väl. Sedan känner jag igen mej i det mesta vilket inte gör det hela sämre. Som helhet. VG.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa