Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i avgrunden.



om jag ändå
kunde glömma dig
om ändå
bara för ett ögonblick
så att jag för ett ögonblick
kan känna doften av
frid.

ty jag är fångad i ditt hjärta
fängslad av det förflutna
av dina ögons värme
och ditt leendes lugn
av dina beröringars ömhet
och din kärleks stora gåta.

du dödade oss
men vår kärlek
är för alltid
med mig.

och jag förbannar
din frånvaro
som lämnat mig
i avgrunden
där jag inte kan hitta dig.
jag förbannar
din närvaro
som hemsöker mig
i drömmen
och driver mig till vansinne.

jag kan inte leva
utan mitt liv
jag kan inte leva
utan min själ.

och jag förbannar
den ensliga hösten
utan dig
och sommaren
som tog dig ifrån mig.


om jag ändå
kunde glömma sommaren
om ändå
bara för ett ögonblick
så att jag för ett ögonblick
kan känna doften av
din kärlek.




Fri vers av AneLa
Läst 575 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 22:55



Bookmark and Share


  Alexandoria
Vad vackert. Lite inspirerat från "Whutering heights"
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa