Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrymslet till vänster.



när höst har blivit vinter
och vinter har blivit vår
när snöflingor smälter i mitt hår
och du tinar inom mig

genomskådar jag
mitt dramatiska verk.

när jublet tystnat
och ridån dragits för
när leendet flagnat
och sminket torkats bort

genomskådar jag
min ihärdiga förklädnad.

jag är blott en usel aktris
som för all tid
kommer att åstunda dina applåder

en envis dåre
som för all tid
kommer att bära dig i skrymslet till vänster

jag är en blid låga
som för all tid
kommer att glöda vid din skugga

tillräckligt svagt
för att du inte skall se mig.





Fri vers av AneLa
Läst 529 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-08 13:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kommer på mej hur jag läser i rapptakt. Det finns något bestämt i dina ord. Det sätter sig. Och du är rent lysande.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa