Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delete.



tack
för att du inte stod vid min sida
tack
för att du inte lät mig vidröra ditt hjärta
tack
för att du inte älskade mig.

för första gången
ser jag
dina rätta färger.

din bedrägliga skepnad
ditt fördärvade hjärta
din skoningslösa oärlighet
din destruktiva karaktär
din eviga lystnad
och din ensliga själ.

tack
för att du äntligen visar
vem du är

du lilla
lilla människa

en dag
kommer du att vakna
och tänka på mig.
allt du gjorde
och inte gjorde.

och jag önskar dig inget ont
inget gott.

jag önskar dig
det du förtjänar.




Fri vers av AneLa
Läst 601 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-20 20:51



Bookmark and Share


  Agnes
Befriande. Andas självständighet i denna tacksägelse över att ha kommit undan ett stolpskott. Rubriken är klockren!
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa