Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi faller.



ur allt ont
kommer något
gott

ty med dig
är även gott
ont.




Fri vers av AneLa
Läst 552 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-18 09:13



Bookmark and Share


  Akmea
Kort, genial och perfekt!
2013-03-02

  Björn Donobauer
Janusansiktet vänt mot själva livet..
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa