Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är ett ämne som oftast tystas ner för att det är drygt att pratas om...


Respektlösheten goes bananas

Hade inte modet att säga ifrån
Fast jag mådde skit när sällskapet
Gjorde sig roliga på bekostnad av
Mitt utseende indirekt
Hur skapar man respekt när
Respektlösheten goes bananas
Jag avlägsnade mig och gick hem
med gråten i halsen
Jag har ett värde trots min kroppsform
Det är insidan som räknas




Fri vers av Anjeska
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-16 10:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Blir arg så det kokar när jag hör hur vissa människor beter sig utan att visa respekt !!
Självklart är det insidan som räknas, men tyvärr finns många som inte har förstått det...dom har ingen själv verkar det som...tomma och innehållslösa..
Man går förbi dom..dom är svaga.....
``Du vet väl om att du är värdefull , att Du är viktig här och nu
att Du är älskad för din egen skull...
för ingen annan är som Du `` En sång...
2009-10-16

  Lindalou
Så ledsamt.. Visst är det hemskt när folk inte har respekt, inte kan se människan bakom och vem har för den delen bestämt hur man "ska" se ut?
Undrar om människan blev elak den dagen den fick förmågan att tala eller om det kommit senare under utvecklingens gång?
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska