Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

I denna värld av diskret självömkan
är jag piskad utav moral



Jag talar för världen
men tuggar grus och lera
som pressas ner i min hals



är skrapad på ytan
rispad i skinn
tvingad in i mörka tysta strupar




och i ögonen på de som inte ser
är jag en sluten bok
om allt som lever
och det som ingen minns










Fri vers av Bernhardina
Läst 593 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-16 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen