Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner mig som en ballong

Jag känner mig som en ballong
stor och röd
tom och uppblåst
svävar bort från verkligheten



ta mig inte ner igen
jag vill stanna kvar bland molnen





I timmar ska jag flyga



runt runt



bort bort



från nålarnas händer
de som sticks
de som vill slå hål








PANG!


när jag går sönder



är jag förlorad för alltid




nej, då




kan ingen




rädda mig











Fri vers av Bernhardina
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-16 12:40



Bookmark and Share


    J. Herward
men vad händer om nålen råkar vara trubbig och vill dig väl?

fiint:)
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen