Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The need

give me the pain
that kills me again

let me die over and over
so I can stay alive

living in my dreams
where you await

this feeling is all
that is left of me




Fri vers av virre
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre