Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite väl pervo


Undrar om de inte är lite väl perversa
De som sitter vid makten
Regeringen har låtit renovera sin bastu
Ja sin lyxbastu alltså
Bl a en sittfontän i sten finns
Låter perverst… eller?

Kostnad 1,9 miljoner
”undrar hur stor den bastun är”
Men kostnaden är kanske än mer pervers
Än sittfontänen….
”fontanblå”




(fontän för tarmsköljning eller nåt???)
(Man får ett M i ashlet efteråt)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO