Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helg

arbetsvecka för oss bägge

korta glimtar i vardagen

bränner sig fast på min näthinna

nedstämhet

yster iver

arbetsglädje

bohemens nattrymn

och oförmåga att hålla tidsplaner

för mig att fundera

var bär våra vägar?

mot ett gemensamt mål

eller bara under en del av livet






Fri vers av byrålådan
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan