Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår odansade Foxtrot

Så fick vi vår foxtrot -

i förgår dansade jag med dig
jag bjöd upp en man
väl i dansen var
det dig jag dansade med
en långsam foxtrot och i tanken var du med mig
så starkt förnam jag dig och dina små fjun
på ovansidan av handflatan som bara är du

du var så närvarande att jag senare
fick den där känslan att du smekte mig över
min vänstra kind som du brukade göra




Fri vers av byrålådan
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-15 16:21



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Åhh det var fint och levande beskrivet - om saknad
2012-06-15

  Ewa Åkerlind
Åhh det var fint och levande beskrivet - om saknad
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

byrålådan