Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis Magnus

Det är din stora dag idag

men kanske du inte firar

dina år längre

där du är

en dag får jag

svar på den frågan






Fri vers av byrålådan
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan