Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skype är bra

Skype är bra
skype ger närhet
skype ger information
skype ger kontakt
skype ger saknad
en saknad så stor
man äger ej sina barn
de skall ut på egna äventyr
men kommer längtan efter att
få se och prata med sonen långt
därborta minska med åren
eller är det ett tomrum att lära
sig leva med?
Skype ger kontakt men
skapar vakum när luren läggs på
bara 2 år till ..... blir det 10 år till




Fri vers av byrålådan
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan