Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden försvann

Förra året var ett av de två stressigaste åren
i mitt liv

äldreboende eller ej
omsorg om den gamle
hus som skulle tömmas och slutligen avyttras
extrajobb inför en globetrottresa över haven

när globetrotten väl återvänt

upptäckte jag att du ej gick att glömma

du fanns där lika starkt som innan i mitt inre

vi hade kontakt via några korta sms

en vecka innan du dog

sen hördes inget - jagringde dig

smsade dig,

meddelade dig via Facebook

till slut hade jag bestämt mig att besöka dig

då fick jag beskedet att du hade dött en vecka

efter ditt sista sms - så jag hade sökt en död

kropp men din själ var i kontakt med mig

du försökte meddela mig att du ej längre fanns kvar

så jag saknar dig vännen








Fri vers av byrålådan
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-25 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan