Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar inför väntan på livets slut

För en del blir livet så kort
för kort
för andra långt
för långt

tålmodigt ser de med tillförsikt dagen an
försöker sova bort en del av tiden
prata med varandra
allt går så långsamt
men dan blir lång ändå
nog har de förtröstan de gamla
ser med förundran på sig själva
att oj nu blev jag
visst 100 år
men kroppen känns mer än hundra
även om huvudet hänger med
så hänger ej alltid kroppen med

så kommer då dagen när de
säger nu får det vara slut
jag tror jag hoppar ut

ack så svårt att va gammal men
ej få dö när man vill




Fri vers av byrålådan
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-03 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan