Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla utförsäkrade sjukskrivna...


EN SKOG AV SJUKA TRÄD




Titta ut över den sjuka svenska skogen

Femtiotusen sjuka träd


Där bland alla stammar och grenar


skymtar ett träd


Det trädet

har regeringen sett


Ett enda träd


Ser inte skogen bakom


Ett enda träd


Det trädet ska botas


Alla andra träden


välter i den hårda, kalla vinden




Fri vers av arja savela
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 13:40



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket sanning i få rader, ett viktigt budskap!!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela