Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kedjade fast mig

Du skrattade
när jag sa att jag älskade dig
Och jag grät
När du sa att du inte kände likadant

Jag hoppades
Att du skulle ändra dig snart nog
Och du hoppades
Att jag skulle gå väldigt snart

Du tyckte
Att det var tokigt, det jag kände
Och jag tyckte
Att det var smärtsamt, det jag kände

Du brydde dig inte
Ifall jag grät mig till söms varje natt
jag brydde mig inte
Ifall jag levde eller dog imorgon

Jag fattade inte
Att du inte var perfekt och god
Och du fattade inte
Att jag var perfekt och god

Men du
Sabbade allt genom att skratta
Och jag
Sabbade allt genom att tigga

Men nu
Bryr jag mig inte längre vad som händer
Och snart
Kan jag leva utan kedjan du gav mig




Fri vers av Sikska
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-10-17 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska