Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deltagare eller publik

Vem är du?

Är det en fråga som människan kan besvara
eller är våra roller oändliga
livet en ständig teater
och min kärlek till dig en illusion

jag följer mina fötter
och pekar på människor runt omkring
tjejen på cykel, vem är hon?
mannen med hunden, vem är han?
tanten med stavar, vem är hon?

tänk att samla alla livsöden i en bok
och kunna läsa om människors liv
så som vi önskar att vi levde det
ingen främmande för den andre

kvinnan bakom orden, vem är hon?
har jag rollen som ni föraktar
eller är jag drömmen som alla vill åt




Fri vers av jag får liksom ingen ordning
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-10-17 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag får liksom ingen ordning