Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad var det för ord

Det bor en melodi
i mitt hjärta

den kommer
från ett annat land

och orden -
glömda sen länge

söker min tanke
om natten
just när tystnadens täcke
lagts ut

jag vaknar
av en tvingande längtan

men orden flyr
mina försök

att fånga dem



Vad var det för ord han skrev
denne främling
som satt vid sin eld
långt borta
för länge sen


hur kom melodin
till mitt hjärta

och

var finner jag orden




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-17 16:49



Bookmark and Share


  Anna*
I rätt tid kommer orden som melodin bär med sig. När det är dags för oss att förstå dem finns orden inom oss. Underbar!
2009-11-02

  Maria T
Här behövs inga ord.
Melodin är så vacker
och talar sitt eget språk
Kommer från en främling
för länge sen långt
borta ifrån
2009-10-23

  Larz Gustafsson VIP
"Vad var det för ord?
Var det kort eller långt?
Var det väl eller illa skrivet?"
2009-10-17

  walborg
Underbart att läsa om detta inre sökande djupt inne... långt borta ...
efter de innersta orden som föregås av melodin som redan finns .. poetiskt och vackert skrivet!
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius