Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oktober 2009


"Det gör ont en stund på natten"

Blundar

 

           Saknar

                            

 

                           Minns

 

 

 

 

 

Det går över...




Fri vers av Lindsy
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-18 00:17



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Mmm.... Marab- oj. Fel.

Jag undrar när det går över...
2009-10-18

  peter markurth
kanon
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy