Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är Jag Här? Eller 315 121 - Sagan Jag Inte Förstod



gråtonad glider den förbi mig
sargad och bakbunden
sedan männsikans födelse

lemlästad glider den förbi mig
skändad och misshandlad
sedan männsikans födelse

vad gör jag här?

madrassen sluter sig allt tätare
medan natten viskar löften
och klaviaturen klingar tonlöst
mellan mina väggar

min kropp är genomskinlig
jag saknar form och ålder
och väggarna kommer närmare
för varje sekund

vad gör jag här?

mina magra fingrar viftar undan
fragmenten av verklighet som syns ibland

låt det som inte är ruttna
och rinna undan mellan min finrar likt sand

är jag ens här?




Fri vers av Nils W
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-10-16 01:24



Bookmark and Share


  Smultris
Nog är du här alltid...

Tycker om din text... väldigt mycket...
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils W