Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag lämnade hos dig


karva.
lager efter lager:
bladet glider så lätt,
genom hjärnans mjuka,
mjuka
fettvävnad...

den död som slukar sinnen,
sover vid min sida,
bredvid det smuts som är jag.
inbjuden ligger den där & rosslar.

ty jag har slutat,
slutat se.
ty jag har slutat,
slutat höra.
ty jag har slutat,
slutat känna...

frivilligt, jag lämnade min själ hos dig




Fri vers av Nils W
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-08-23 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils W