Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom dimman (jag & min motorsåg)

denna vackra musik, mer känd som -
motorsågen som spinner
sig sin väg genom
grannhelvetes benpipa

han är min fiende

när flisorna yr är det bara att kisa,
smeka sågen fram,
hummandes, trummandes,
som tidigare sagt, spinnandes

blodet går nog ganska lätt av mattan

om tvekan, om skriken, från smärtan
jag hoppas han känner,
finns inte mycket, mycket att säga
allt är värt det, inget är värt någonting

så jag smeker sågens rosslande blad, & ler mig min väg genom vansinnets dimma




Fri vers av Nils W
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-08-26 02:03



Bookmark and Share


  Nathalie Eleonora Helgesson
Grymt härlig. Andra kanske skulle bli rädda då den känns sann och seriös. Själv är jag väl lite udda :)
Lycka till med.. helt enkelt, det du förutsätter dig att göra.
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils W