Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homo Sapiens

föroreingarna jag andas in
kallas på fackspråk
homo sapiens
jag spyr strax därefter ut dem igen,
över handen,
& över fingrarna jag har i halsen...

sedan somnar jag om igen...




Fri vers av Nils W
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-08-30 00:07



Bookmark and Share


  Smultris
Cooola cooola du...:)


Gillargillargillar
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils W