Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid är pengar



Om tid är pengar

-Har rika människor

mer tid

än fattiga




Övriga genrer av L.byström
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-18 11:47



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
Så enkelt men så sant, så tankeväckande. Man blir bara arg på den jävla världsordningen. Cangratulationer till dig som kan väcka så starka känslor hos dina läsare.
2010-01-07

  Gunnar Odhner
Det ligger faktiskt en hel del i det. Rika kan anställa människor som sköter saker åt dem, tar hand om deras barn - det ger dem tid. De kan köpa maskiner som tvättar, diskar, städar osv. De kan gå ut och äta och behöver inte laga mat själva. Tiden som blir över kan de ligga och sola, gå på konstutställningar, göra långa resor mm. Fattiga drabbas också mer av sjukdomar. Deras liv är statistiskt kortare.
2009-10-20

  Mr Lindemann VIP
Jaha
men tid är något som vi människor hittat på
den finns inte

Det räcker inte att utropa: "Jag existerar" just i det här ögonblicket. Att vara en individ förutsätter kontinuerliga erfarenheter. Och något som binder dem samman -- minnet.
2009-10-18

  thyra
Har läst dina klurigt slående ord! Härlig läsning!
2009-10-18

  Quasimodo
Antagligen är det väl så, har råd att i alla fall att ha mer fritid !?
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström