Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland så kanske man behöver en paus..


Teknik och o-livet

 

 

Ipaden är sprucken 

Iphonen gammal och trög

Datorn är en tegelsten utan minne

Tv:n hänger sig på nätet

Bredbandsuppkopplingen är en sengångare

Högtalarna har en diskant som raspar trumhinnorna 

Olevande ting 

tar över livet

Vad gör de med ditt liv?

Låt dem all krascha

lyssna på de levande

De olevande ska inte styra

Tankarna går vilse

 jag blir en pausprodukt

du blir lika olevande som de

Du kan inte rädda mig från teknikens åldrande

men lägg gärna lite tid på din egen utveckling på väg mot skroten




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-16 22:14



Bookmark and Share


  Arowana
Dessutom olevande ting utan reflektioner.
2019-10-27

  Lars Hedlin
Yes bra där!
2019-10-18

  WyS VIP
Bravo!
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström