Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppåt!

 

 

Träd är alltid på väg

uppåt

Oavsett vad som passerar




                 Träd träd

         Träd träd träd träd 

Träd träd träd träd träd träd träd

    Träd träd träd träd träd träd

       Träd träd träd träd träd

             Träd träd träd 

                      Träd

                      Träd

                      Träd

                      Träd

                      Träd 

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-16 22:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström