Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Lena Byström


Gemenskap på tork

 

sofforna passiviserar

ansiktena översvämmas 

 

med skyddsglasögon

flytväst

hjälm

boxhandskar

gevär

 

du skjuter från höften

när insidan visar sig

 

dörrarna öppnas och stängs

öppnas och stängs

 

hinner inte andas men ser dig skymtas

gömmer mig

förvånat

bakom min öppna dörr

 

simmar ut












Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-20 12:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som en stark våg av känslor..Mycket bra skrivit!
2019-10-27

  Arowana
Bra, ärlig dikt. Känner igen det där med att dörrarna öppnas och stängs.
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström