Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig en chans till och vi älskar för alltid.


En dröm plockad från rutnätet i dina lakan

Det pirrar. Tänk att få vakna bredvid dig igen. Din kropp, vackrast i världen. Dina läppar mjukast och ditt bröst tryggast. Dina lakan skulle vara desamma, mörka med tunna vita linjer i ett täckande rutnät. I nätet fastnar vackra drömmar. Jag plockar dem - drömmer dem. Kuddarna skulle dofta likadant. Dofta som dig. Jag skulle inhalera djupt utan att känna något spår av henne. Skulle stanna här för alltid. Leva horisontellt på din våning och ge syre till din låga. Den här gången skulle elden brinna för alltid. För mig, för dig. Den skulle brinna för oss.

Ja, tänk att få vakna bredvid dig igen.




I wouldn´t fuck it up again, baby!




Övriga genrer av malin...
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-18 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...