Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

En pirat
Filosof
En trasig själ
Precis som jag

Vi gick vidare
Du utan mig
Jag i jakten efter dig

Så lika liv kan vara
Så olika de kan bli

Jag vet
När du var trött
Ensam där uppe i snön
Då tänkte du på mig

När jag inte ville leva mer
Då tänkte jag på dig
När jag ville ge livet en chans
Då tänkte jag på dig

Jag vet inte
Om du slutat tänka på mig
Jag har inte slutat
Tänka på dig




Fri vers (Fri form) av Idilia
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idilia
Idilia