Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig

Jag vill ha dig
Äga dig
Behålla dig
Ta med mig en bit av dig
Så vart du än går
finns du hos mig

Jag vill trollbinda dig
Så att du aldrig ser
Hur svag jag är
Hur krävande jag kan bli
Så du stannar kvar




Fri vers av Idilia
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-15 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idilia
Idilia