Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmor

Hon sitter där
Mitt emot mig
Handen darrar när hon lyfter koppen

Vi pratar om allt
Om barn som måste ses
Om flyktingar som måste hjälpas
Om människor som måste få respekt

Vi tänker lika
Tycker lika
Känner lika

Hon som lärt mig mycket
Det som är viktigt
Det som betyder något

All tid hon vi spenderat ihop
Det tålamod hon gett mig
De gåvorna
Som inte går att värdera i pengar

Min förebild
Det är hennes skor
Som jag vill fylla

Tiden är knapp
Jag vet det
Jag ser det
Snart tar den slut

Och jag blir ensam




Fri vers av Idilia
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 21:10



Bookmark and Share


  Peter Ferm
Du skriver mycket fint och lite smått andligt ibland. Jag ska nog ta mig tid att läsa alla dina texter.
2011-09-07

  Elisabeth VIP
Fint skrivet om en person som betyder mycket.
2009-11-05

    Muppetto
Ta vara på den tid ni har tillsammans... Tiden är, som du säger, knapp.
En dag finns hon inte mer, se till att gör allt du vill göra, säg allt du vill säga.
Ha inget att ångra den dagen det är för sent...

Det känns i din text att hon är speciell för dig.
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Idilia
Idilia