Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjärils vingslag

Jag skriver med små bokstäver
Skulle kunna skriva två rader på en
Mina små bokstäver symboliserar något
Hur något litet kan ha en stor inverkan
En fjärils vingslag kan skapa en orkan
Mina ord är små och enkla
men de besitter kraften
att ändra världen
I alla fall min del av den




Fri vers (Fri form) av Idilia
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-06 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idilia
Idilia