Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovän, välkommen

Jag släpper in ångesten
Den samlar sig som en klump i mellangärdet
Sprider sig sedan ut
I fingrarna, benen, ångesten känns där
Musklerna spänner sig, tårarna trängs i ögonen
Jag kan stoppa den
Men jag släpper in ångesten
Ger den tillträde
Släpper in något som följt mig länge
Längre än de flesta
Min stora skräck är att bli lämnad
Ångesten kommer aldrig lämna mig
Så jag släpper in den




Fri vers (Fri form) av Idilia
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idilia
Idilia