Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har älskat

Jag har älskat
Ett stolt tillkännagivande
Jag har älskat
Hejdlöst och utan gräns

Jag har älskat
Rakt ner i djupet
Och upp igen
Jag har älskat
Åsakat mig smärta
Och livslånga ärr

Jag har älskat
Utan ånger
För hur går det att ångra
Dessa människor
Som lämnar avtryck
Som förändrat mig
Gjort mig till en bättre människa

Så jag har älskat
Och jag tänker inte sluta nu




Fri vers av Idilia
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-27 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idilia
Idilia