Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ensam är stark"

"Ensam är stark"
var mitt motto.

Sedan förändrades allt.
Jag förstod att jag behövde andra
att jag kunde fråga om hjälp,
att jag fick lov att inte veta allt.

Plötsligt står jag här.
Helt beroende av andra.
Frågar om hjälp hela tiden.
Och vet ingenting.








Bunden vers av SecretGardenofLotta
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-18 23:31



Bookmark and Share


  peter markurth
kanon
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta