Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

En dag som denna är full av allting.
Kärlek. Tacksamhet. Otrohet. Svek.
Till dig själv. Till andra. Till hela universum.
Den här dagen kan bli en underbar dag
eller ett helvete.
Vilken väg ska du ta?
Idag?
Dagen är din.
Den här dagen som kan innehålla allting.
Du måste välja av utbudet och fylla den
med det som passar din livsväg.
Dina mål. Din tid här på jorden.
Vem är du?




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-24 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta