Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egot

Egot skapar hat
genom ständigt tjat
Att aldrig någonsin duga
frestar människor att ljuga

Visdom äger vi alla
om vi låter rollerna falla
plockar från den inre källa
där alla är goda och snälla

Våga stå för vad du kan
oavsett kvinna eller man
skapa en bättre jord
genom vänliga ord

Utveckling handlar om oss
människa sluta att slåss
Samma strålande energi
Du och jag slutsats VI




Bunden vers av duvan59
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 00:35



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ja kul att finna dikter från dig igen...

denna har en fin melodi, och rytm.

även budskapet.

varma applåder!
2009-11-24

  PPQ
kul att se en text från dig det känns som det var ett tag sen... gillar den här
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59