Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många tårar som gråts , så många människor som lider.........


Kärlekssmärta

Så mycket tröst genom åren
till människor som står mig nära
de smärtsamma djupa kärleks såren
som ingen vill ge eller orkar bära

Så fattiga är vi som leker med varandra
känslor som hanteras vårdslöst och hårt
Ödsla inte energi på att någon klandra
Ingen kan veta vem som har det svårt

Alla är frukt av sin egen historia
bär på smärtor från svunnen tid
kan inte ta på sig någon annans gloria
Men välja att i hjärtat skapa frid




Fri vers av duvan59
Läst 550 gånger
Publicerad 2009-12-06 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59