Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland skäms jag för människans ego


Gråter för mänskligheten


En far och hans son sitter i sin bil
har redan åkt många många mil
fläktremmen går av bilen står still
funderar på vad ska de ta sig till

Ett hus med människor lite längre bort
En gubbe kommer med en röst som är kort
Ni ser väll till att inte lämna bilen här
Det var Gubbens största besvär

Att de fick sitta i en iskall bil och frysa
Medans gubben själv i stugan kunde mysa
Han visste att hjälpen var två timmar bort
Kunde han något annat ha gjort?




Fri vers av duvan59
Läst 496 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-28 10:52



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
.....hur kan människor vara så knäppa att glömma bort och tänka alls.
2012-02-10

  Mr Lindemann VIP
Bra, du då är så
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59