Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt barnbarn 15 månader min egen lilla guldklimp


Till min älskade Gabriel

Lyckorus i kroppen när du mot mig ler
du är min andning och min framtida tro
i min glädje jag nyfiket på dig ser
du är länken ja en kärlekens bro

Du har ett ljuvligt tonfall små små ord
som de vackraste toner i en visa
min ängel som nu vandrar här på jord
ser när du mot himmelen kisa

Vet att du bär universum i ditt hjärta
en oändlig visdom till mig du skänker
vill undanhålla dig all värdslig smärta
bedårande är du när du sitter och tänker

Jag tackar var dag för att du finns
som en tråd i min livsväv av garn
vet att du alltid i framtiden minns
att du är ett älskat och avgudat barnbarn





Fri vers av duvan59
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-20 11:13



Bookmark and Share


  IamCharlie
åh så kärleksfullt!
hur har du det där hemma i västerås?
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59