Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som var en enastående man på många olika sätt


Till min vän i evigheten


Nu står vi enade för att ta ett tillfälligt adjö
Tills vi möts på en annan strand
Din själ lever hos oss kan aldrig dö
Det är lagen om mänskliga band

Nu vandrar du stilla i frihetens land
Saknaden efter dig ett blödande sår
vi har ändå kvar det starka band
fast vi i olika dimensioner går

Din värmande energi finns alltid kvar
Hos dem som du på jorden har mött
Din visdom likt en kristall vi spar
Som du runt omkring oss strött

Dina alster ska spridas nu på jorden
Om kärlekens oändliga kraft
Där finns din energi bakom alla orden
En unik poet vi hos oss har haft

En dag är vi alla samlade åter
För samtal om vad som gjorts sedan sist
Men idag är vi ledsna och i hjärtat vi gråter
Över en enastående människa vi mist










Fri vers av duvan59
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59