Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attityder



Det förhållningssätt vi har till livet
blir kompassen för vandringen där
ingenting är för oss självklart givet
Men under resan vi ständigt oss lär

Det handlar inte om hur vi har det
jämförelse är en farosot här
Det handlar om hur vi tar det
Att se möjligheter eller besvär

Lev livet utan prestige
ett avtryck du kommer att ge
Vill du vara klok eller vis
skillnaden kommer andra att se




Fri vers av duvan59
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59